Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Garnalenkotter loopt vast op strand Renesse

Toegevoegd: 13-11-2007, 11.11 uur
Door: Omroep Zeeland & Roland de Jong

RENESSE - Een tweede viskotter is dinsdagmiddag vastgelopen op het strand van Renesse. De Ouddorp 5 liep vast toen het hulp bood bij het lostrekken van de gestrande garnalenkotter Helder 64.

De andere kotter, de Lia-Jan (Helder 64) liep maandagnacht rond 4.00 uur vast. Een collega-schipper van de Ouddorp 5 heeft nog geprobeerd met een sleep-verbinding het schip los te trekken. Dat lukte niet. Ook was er een reddingsboot aanwezig. Er zijn vier mensen aan boord van het schip. Zij maken het goed.

Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de stranding is. Wanneer de beide schepen weer los kunnen komen is nog onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren