Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 45 km

Man gewond bij ongeluk Nieuwland

Toegevoegd: 13-11-2007, 19.01 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Bij een aanrijding in Nieuw- en Sint Joosland is dinsdag aan het einde van de middag een man gewond geraakt.

Omstreeks 17.40 uur kwamen op de kruising van de Veerstraat met de Nieuwlandseweg twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de inzittenden liep letsel op. Het slachtoffer werd na het ongeluk naar binnen gebracht bij café/wegrestaurant de Roode Leeuw.

Een voorbijganger zette vervolgens zijn bestelbus achter de auto's zodat het ongeluk beter opviel bij andere weggebruikers. Later werd deze afzetting overgenomen door de politie. De gewonde man werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide voertuigen geborgen. De oorzaak van de botsing is vermoedelijk een voorrangsfout.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren