Weerbericht:
Vooral langs de westkust kans op een bui, dinsdagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Pijnlijke knie na aanrijding in Vlissingen

Toegevoegd: 13-11-2007, 19.32 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Maandagmorgen rond 10.30 uur is een 15-jarige jongen uit Vlissingen aangereden door een personenauto. De bestuurder is doorgereden.

De jongen fietste uit de richting van de Beatrixlaan en kruiste de Irislaan richting de Jozef Israëllaan. Van links kwam een kleine, rode personenauto aanrijden die de fietser aanreed. De 15-jarige jongen kwam hierbij ten val en liep een pijnlijke knie op.

De auto ging rechtsaf de Jozef Israëllaan op, zonder zich om de gevallen fietser te bekommeren. De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto en eventuele getuigen van het voorval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750