Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Groep jagers vindt bij toeval gestolen kluis

Toegevoegd: 14-11-2007, 19.17 uur
Door: Lourens Riemens & Roland de Jong
OUD VOSSEMEER - Een groep jagers heeft woensdagmiddag in Oud-Vossemeer bij toeval een gestolen kluis teruggevonden.

De kluis lag in een sloot naast het fietspad aan de Oud Vossemeersedijk. In het hoge gras op de dijk lagen ook een bijl, een kniptang en een steekwagen. De politie werd direct na de vondst geïnformeerd over de opmerkelijke ontdekking.

Op de dijk en in de sloot bleken vele waardebonnen en brief- en muntgeld te liggen. De politie zocht nauwkeurig de omgeving af naar meer geld. Er werd een bedrag van rond de 300 euro gevonden.

De kluis bleek afkomstig van een inbraak bij de Boerenbond in Tholen. De daders hebben de kluis onlangs via het dak van de Boerenbond meegenomen. Door de inbraak ging het alarm af, maar de politie kon de inbrekers net wegkomen.

De inbrekers zijn na hun kraak kennelijk naar de dijk gegaan om de kluis open te maken en het geld eruit te halen. Ze hebben een onbekende buit meegenomen en de kluis samen met de bijl, de kniptang en de steekwagen in de sloot gegooid. In alle haast waren zij echter wel het muntgeld en een gedeelte van het briefgeld vergeten.

De politie start een nader onderzoek naar de inbraak.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren