Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee brandmeldingen flatgebouw M'burg

Toegevoegd: 14-11-2007, 21.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg is woensdagavond tot twee keer toe uitgerukt voor een brandmelding vanuit een flatgebouw aan de Meanderlaan in Middelburg,

De eerste melding (foto's 1 t/m 4) kwam rond 20.25 uur binnen bij de alarmcentrale. Een vrouw had rond dat tijdstip opgemerkt dat er een brandlucht hing rondom het trappenhuis van het complex. De brandweer rukte daarop onder prioriteit één uit met een blusvoertuig en een ladderwagen.

Ter plaatse konden de hulpverleners na een uitgebreid onderzoek echter geen brand ontdekken. De spuitgasten keerden daarop rond 21.00 uur terug naar de kazerne.

Omstreeks 21.20 uur was het weer raak (foto's 5 t/m 8): er werd wederom een brandlucht waargenomen. Dit keer werd alleen een blusvoertuig ingezet en rukte men niet uit met toeters en bellen. Ter plaatse werd wederom een uitgebreid onderzoek uitgevoerd. Nu werd met name gekeken naar de liftschacht.

De exacte oorzaak van het brandgerucht is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren