Weerbericht:
Vandaag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 285 km

Meisje beledigt politieagenten in Vlissingen

Toegevoegd: 17-11-2007, 11.47 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Ondanks het feit dat er een grote reclamecampagne is opgezet door het ministerie van Verkeer en Waterstaat, zijn er nog altijd mensen die zonder deugdelijke verlichting, in het donker op hun fiets rijden.

Zo ook een Vlissings meisje van 16 jaar oud. Zij kreeg vrijdagavond omstreeks 18.33 uur een bekeuring voor bovenstaand feit. Het meisje werd direct heel agressief naar de agenten die haar de bekeuring gaven. Zij begon, bij het weglopen van de agenten, steeds harder te schelden en schreeuwen.

Op een gegeven moment werd het de agenten te gortig en hebben zij de 16-jarige dame aangehouden wegens belediging en is zij overgebracht naar het bureau. Hier bood zij haar excuses aan voor haar extreme gedrag.

Haar ouders zijn in kennis gesteld van haar aanhouding en zij hebben toestemming gegeven dat het meisje een HALT-straf ondergaat. Wat de straf in gaat houden is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren