Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval op voetbalkantine

Toegevoegd: 18-11-2007, 18.16 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagavond tussen acht en negen uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden in de kantine van VCV aan de Van der Helstlaan in Vlissingen.

De overval werd gepleegd door meerdere daders. De aanwezigen in de kantine werder bedreigd met een wapen. Om hoeveel daders het gaat en welk wapen er gebruikt is kan de politie niet zeggen.

De daders waren allemaal in donkere kleding gekleed en zijn vanaf de voetbalvereniging hard weggerend in de richting van de Bloemenlaan. De Politie Zeeland is met name op zoek naar één getuige. Dit betreft een meneer die zijn hond aan het uitlaten was op de Van der Helstlaan. Hij wordt verzocht zich bij de Vlissingse politie te melden.

De Zeeuwse politie vraagt getuigen zich te melden op het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met het regionaal servicecentrum op telefoonnummer 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren