Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Man aangehouden na poging beroving

Toegevoegd: 18-11-2007, 15.40 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Afgelopen vrijdagmiddag omstreeks 15.00 uur werd een 27-jarige Vlissingse man in de Walstraat aangehouden op verdenking van het proberen te plegen van een overval op een 67-jarige Vlissinger op zaterdag 10 november jl.

De 67-jarige Vlissinger was op zaterdag 10 november tussen 12.45 en 13.00 uur aan het joggen in het recreatiegebied Westduin, ongeveer ter hoogte van de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen. Hij zag daar een man lopen die zich op een bepaalde manier verdacht gedroeg.

De 67-jarige man is stapvoets gaan lopen om de man in de gaten te houden. Er liep een meisje ter hoogte van een bruggetje. Dat meisje was een kleine hond aan het uitlaten. De onbekende man liep op dat moment naar de jogger toe en eiste geld van de 67-jarige Vlissinger. Hij gaf dit niet en kreeg een vuistslag van de onbekende man.

De Vlissinger kon de klap afweren en heeft de overvaller een klap teruggegeven. Hierop rende de man weg in de richting van de zee. Er waren diverse getuigen van het voorval, te weten: een paar wandelaars, een jongeman uit Leeuwarden en het meisje met de kleine hond.

De Zeeuwse politie vraagt deze mensen zich te melden op het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met het regionaal servicecentrum van de Zeeuwse politie op telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren