Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke situaties bij Oud Vossemeer

Toegevoegd: 18-11-2007, 18.00 uur
Door: Politie Zeeland

OUD-VOSSEMEER - Op de Kreekweg in Oud-Vossemeer is, vanwege werkzaamheden aan de brug, een tijdelijke verkeerslichtinstallatie in werking.

Van deze installatie zijn stukken kabel weggenomen. Dit leidt tot gevaarlijke situaties op de brug, omdat het verkeer nu van twee kanten over één rijstrook rijdt en elkaar niet ziet aankomen over de brug.

Eerder deze week heeft een aanrijding met letsel plaatsgevonden op de brug en de Zeeuwse politie benadrukt dat extra voorzichtigheid geboden is bij deze (tijdelijke) verkeerssituatie.

Doordat onverlaten de bekabeling van de verkeerslichtinstallatie verwijderden hebben zich al diverse gevaarlijke situaties voorgedaan waarbij gelukkig niets ernstigs is gebeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren