Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bekneld onder zware dozen

Toegevoegd: 19-11-2007, 09.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

RITTHEM - In Ritthem is maandagochtend een 48-jarige man ernstig gewond geraakt toen hij bekneld kwam te zitten onder een stapel zware dozen.

Het slachtoffer was rond 08.10 uur aan het werk op het terrein van Alleghany Warehouse Company aan de Duitslandweg toen het ongeluk gebeurde. De man, werkzaam als heftruckchauffeur, kwam in botsing met een andere heftruckchauffeur.

De 48-jarige viel uit zijn heftruck en van de vork van de heftruck vielen vervolgens enkele dozen van 200 kilo waarvan er een op de man terecht kwam. Direct werden twee ambulances en enkele brandweerwagens ter plaatse gestuurd.

De gewonde is met spoed met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn exacte letsel is nog niets bekend. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren