Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Benzinelucht rond loodsen in Kapelle

Toegevoegd: 19-11-2007, 21.14 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De brandweer van Kapelle is maandagavond ingezet nadat rond 19.45 uur was gemeld dat iemand een flinke benzinelucht had geroken op industrieterrein De Smokkelhoek in Kapelle.

De melding werd gedaan vanaf een terrein met loodsen aan de Handelsweg. De brandweer, die op het moment van de avond bezig was met een oefenavond, constateerde ter plaatse inderdaad dat er sprake was van een flinke benzinelucht.

Omdat de spuitgasten geen toegang konden krijgen tot de panden besloot men na ongeveer een uur samen met de politie dat de inzet verder gestaakt moest worden. Wat de benzinelucht veroorzaakt heeft is dus niet bekend geworden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren