Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Politie zoekt aanrander Zuid Beveland

Toegevoegd: 21-11-2007, 09.58 uur
Door: Politie Zeeland
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Politie Zeeland is op zoek naar de identiteit van de aanrander die op woensdag 8 augustus jl. omstreeks 06.40 uur in 's Heer Hendrikskinderen geprobeerd heeft een vrouw aan te randen. Onderzoek heeft tot nu toe niet het gewenste resultaat gehad, daarom roept politie Zeeland de hulp in van het Zeeuwse publiek. De poging tot aanranding vond plaats aan de rand van het Poelbos. Dit is een landelijk gebied met in dit bos een parkeerplaats.

Toedracht
Een 38-jarige vrouw uit de gemeente Goes rijdt op haar fiets over de Theuniswegeling van 's Heer Arendskerke richting Goes. Het is op dat moment al licht buiten. Zij wordt bij de ingang van het Poelbos, waar een parkeerterreintje is, aangesproken door een manspersoon die haar van de fiets trekt. Zij valt hierbij op de grond, waarna de man haar probeert aan te randen. De vrouw weet zich echter goed te verdedigen en kan ontsnappen aan haar belager. Ze fietst weg richting MC Donalds. De man rent weg in de richting van het parkeerterreintje.

Signalement van de dader: een blanke man met een gezet postuur, leeftijd vermoedelijk tussen 50 en 55 jaar oud, lengte ongeveer 1.70 a 1.75 meter, donkerbruin tot zwart kort dun achterovergekamd haar, met gel, donkere haren op zijn onderarmen, sprak accentloos nederlands. De man was gekleed in een lichtkleurige blouse en een nette bruine broek.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze poging tot aanranding, maar zonder gewenst resultaat. De politie zoekt mensen die iets gezien hebben wat mogelijk met deze zaak te maken heeft of die iets bijzonders is opgevallen, wat misschien hiermee verband houdt. Ook zoekt de politie mensen die de man, afgebeeld op de compositietekening, menen te herkennen.

Getuigen die informatie hebben over deze aanranding worden verzocht contact op te nemen met politie Zeeland, telefoon 0900-8844. Wil men liever anoniem blijven, bel dan 0800-7000.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren