Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval met tankauto

Toegevoegd: 21-11-2007, 15.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KORTGENE - De omgeving van de kruising met de Provinciaalseweg met de Kortgeenseweg in Kortgene is woensdagmiddag enige tijd afgesloten geweest vanwege een verkeersongeval. Ten minste één persoon raakte gewond.

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 14.05 uur een tankwagen met brandstof en een bestelbusje met medicijnen met elkaar in botsing. De tankauto kwam tegen een verkeersbord tot stilstand en het busje schoot van een naast gelegen dijk.

Brandweerlieden met ademluchtapparatuur hebben ter plaatse met explosiemeters in de hand metingen verricht. Ook is de lading van het busje veilig gesteld zodat het voertuig geborgen kon worden. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gegaan om de truck te bergen.

Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde(n) is niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren