Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond bij ongeluk met truck

Toegevoegd: 22-11-2007, 17.30 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een ongeluk op de Lewedijk tussen Lewedorp en Nieuwdorp is donderdagmiddag een fietser zwaargewond geraakt.

Helikopter
Het ongeluk vond rond 13.35 uur plaats. Een vrachtwagen schepte toen door nog onbekende oorzaak een fietsster uit de gemeente Borsele. Zij kwam met haar arm onder de truck terecht welke werd bestuurd door een 34-jarige man uit de gemeente Oude IJsselstreek. 

Twee ambulances en de traumahelikopter uit Amsterdam werden ingezet om het slachtoffer te behandelen. In eerste instantie was de helikopter uit Rotterdam gealarmeerd, maar deze bleek niet inzetbaar en zodoende werd de Amsterdamse helikopter opgepiept. De gewonde is met de helikopter overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis van Antwerpen (B).

De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek verricht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren