Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij zware botsing Vrouwenpolder

Toegevoegd: 22-11-2007, 17.35 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij een ongeluk op de kruising van de Vrouwenpolderseweg met de Polredijk en de Dorpsdijk in Vrouwenpolder zijn woensdag aan het einde van de middag meerdere personen gewond geraakt.

De aanrijding vond rond 16.05 uur plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. Twee inzittenden van de personenauto raakten gewond en moesten met ambulances naar het ziekenhuis worden gebracht.

In eerste instantie ging men uit van een ongeluk waarbij iemand bekneld zat, maar dat bleek niet het geval. Zodoende hoefde de gealarmeerde brandweerploeg uit Serooskerke (W) alleen maar te assisteren bij het ongeluk.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de oorzaak van de botsing. Mogelijk heeft één van de automobilisten door het rode licht gereden. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de vrachtwagen en de personenauto geborgen. Medewerkers van Rijkswaterstaat hebben samen met de politie het verkeer omgeleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren