Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk 'sGravenpolder

Toegevoegd: 24-11-2007, 10.32 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een ongeluk op de Baarlandsezandweg bij 's-Gravenpolder zijn zaterdagochtend twee personen gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 09.05 uur op de kruising met de Schoorkenszandweg twee personenauto's met elkaar in botsing. Twee ambulances, de brandweer en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ter plaatse gestuurd om hulp te verlenen. De helikopter is niet meer ter plaatse geweest, maar doorgevlogen naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.

Van één van de twee auto's ging de airbag direct na het ongeluk af. Bij de andere auto was dat niet het geval en heeft de brandweer van 's-Gravenpolder voor de zekerheid een airbaghoes geplaatst. Een dergelijke hoes voorkomt letsel bij slachtoffer en hulpverlener wanneer de airbag plotseling alsnog af zou gaan.

Eén persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het andere slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De straat was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren