Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Dronken jongen (12) met mes aangehouden

Toegevoegd: 24-11-2007, 17.29 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - Politie Zeeland heeft zaterdag om 01.40 uur in de Steenstraat in Hulst een bijna 13-jarige jongen uit de gemeente Hulst aangehouden.

De jongen, die alcohol had gedronken, had in een horecabedrijf in de Steenstraat de leiding van de spoelbak van het herentoilet op de eerste verdieping vernield. Het vrijkomende water uit het toilet is via de vloer van de eerste verdieping naar benedenverdieping in in de verlichting gelopen.

Voor de veiligheid werd de electriciteit afgesloten, waarna besloten werd de zaak te sluiten. De jongen had bij zijn aanhouding een mes en vuurwerk op zak. Hij is overgebracht naar Torentijd en de politie is nog met de zaak bezig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750