Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijk rijgedrag op A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 24-11-2007, 17.32 uur
Door: Politie Zeeland

ARNEMUIDEN - De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van levensgevaarlijk rijgedrag, vrijdag tussen 16.30 en 17.00 uur op de A58 tussen de invoegstrook na het tankstation bij Arnemuiden en de afslag Heinkenszand.

Een 20-jarige automobilist uit Yerseke reed op de invoegstrook vanaf het tankstation van Arnemuiden in de richting van Bergen op Zoom. Daar kwam een personenauto, zonder reden, erg kort achter hem rijden en maakte deze bestuurder het de 20-jarige automobilist onmogelijk om in te voegen.

Daarna werd de 20-jarige klem gereden, ingehaald waarbij de onbekende bestuurder zeer dicht langs zijn auto reed en vervolgens gesneden. Hierdoor ontstond levensgevaarlijk rijgedrag en de politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren