Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouwen rijden met auto's in de sloot

Toegevoegd: 25-11-2007, 16.38 uur
Door: Roland de Jong

OUD VOSSEMEER - In Oud Vossemeer en Colijnsplaat zijn zaterdagavond twee automobilistes met hun auto's in de sloot gereden. Niemand raakte gewond.

Het ongeluk bij Oud Vossemeer gebeurde zaterdagavond rond 20.15 uur op de Broekseweg. Een 25-jarige vrouw uit de gemeente Tholen reed in de richting van Oud Vossemeer toen ze op een gegeven moment met haar auto in de rechterberm reed. Doordat ze tegenstuurde raakte haar auto in de slip en belandde aan de linkerzijde van de weg in de sloot. De auto raakte rondom licht beschadigd.

Het tweede ongeluk gebeurde eveneens zaterdagavond. Rond 21.15 uur reed een 45-jarige vrouw uit Goes met haar auto in een droge sloot. De vrouw reed over de Colijnsplaatseweg en wilde de kruising met de Noordlangeweg, rechtdoor oversteken. Doordat er modder op de weg lag, gleed haar auto tegen een verkeersbord om vervolgens in een droge sloot tot stilstand te komen.

Ook de auto van de 45-jarige raakte beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren