Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vernielingen bij scholierenprotest in Goes

Toegevoegd: 26-11-2007, 13.49 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong en Laurens Jobse

GOES - Het scholierenprotest dat maandag in Goes werd gehouden is niet geheel zonder problemen verlopen. Volgens getuigen zijn er op meerdere plekken vernielingen gepleegd. Volgens ooggetuigen zouden er meerder personen zijn aangehouden.
 
Honderden scholieren zouden in hun tocht langs de Goese middelbare scholeren met eieren hebben gegooid. Vijf eiergooiers zijn op de Goese markt aangehouden. Op weg naar enkele scholen zou ook één vuurwerkgooier en een meisje zijn gearresteerd. Op de route zijn er enkele papiercontainers omgegooid en werd er met wc-rollen gegooid. De leerlingen hebben korte tijd het kruispunt bij de Westwal bezet en zorgden zodoende voor verkeersoverlast.
 
Volgens Omroep Zeeland gaat het om een niet georganiseerde actie. Onder de actievoerders zijn leerlingen van het Groen College, Ostrea Lyceum, het Calvijn College en het Goese Lyceum.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren