Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

OM vordert beeldmateriaal staking M'burg

Toegevoegd: 28-11-2007, 15.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Zeeuwse politie heeft woensdag namens de officier van justitie bij diverse Zeeuwse mediabedrijven beeldmateriaal gevorderd dat ge-maakt is tijdens de scholierenrelletjes die afgelopen vrijdag plaatsvonden in Middelburg.

Het zou onder meer gaan om Omroep Zeeland, TV Walcheren en Provicom Multimediadiensten, de organisatie achter HVZeeland.nl. De organisaties hebben zeven dagen de tijd gekregen om de beelden beschikbaar te stellen voor een intern onderzoek. Het is nog niet duidelijk of de organisaties meewerken aan het verzoek.

Het materiaal zou worden gebruikt om uit te zoeken of één of meerdere personen misdrijven hebben begaan tijdens de stakingen. Het zou gaan om zowel politiemensen als scholieren.

Maximaal Televisie en de PZC hebben voor zover bekend nog geen vordering ontvangen.

Zie ook: Het item met de beelden van de staking.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren