Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij middelbrand aan J.A. vd Goeskade

Toegevoegd: 22-01-2005, 18.04 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - De Goese brandweer heeft zaterdagmiddag een brand geblust in Goes.

Rond vijf over één brak in een woning aan bovengenoemde straat uit aan de J.A. van de Goeskade nadat de bewoner van het pand zijn kachel aan had geprobeerd te steken, maar dat tijdens die poging een grote steekvlam uit de kachel naar buiten kwam.

De man kon net op tijd achteruit deizen. Voor alle zekerheid werd de man echter wel door het personeel van een toegesnelde ambulance onderzocht. De man is daarna ter observatie naar het Oosterscheldeziekenhuis gebracht omdat de ambulancebroerders vermoedden dat de man een inhalatietrauma had opgelopen.

De brandweer was ter plaatse met de tankautospuiten 4739 en 4741. Ook was de ladderwagen 4750 ter plaatse bij de brand. De brandweer gaf het sein "middelbrand".


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750