Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Tent van Vlissingse ijsbaan omgewaaid

Toegevoegd: 07-12-2007, 09.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Omroep Zeeland & Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag de tent van de ijsbaan omgewaaid. Volgens de politie en brandweer is er geen gevaar voor de omgeving en zijn geen speciale maatregelen genomen.

De tent, ongeveer 600 vierkante meter groot, is vermoedelijk door de harde wind in elkaar gezakt en ligt nu op het parkeerterrein bij de Spuikom, tegenover bioscoop Cinecity. Medewerkers zijn inmiddels gestart met het opruimen van de puinhoop.

Het zogeheten Vlissingse IJspaleis zou vanavond om half zeven opengaan. Inmiddels heeft de organisatie aangegeven wel door te willen gaan met het IJspaleis, maar dat nog niet duidelijk is wanneer de tent opnieuw klaar is voor bezoekers. De ijsbaan zou geopend zijn tot en met 6 januari volgend jaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren