Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksteren
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij botsing in Terneuzen

Toegevoegd: 07-12-2007, 10.55 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

TERNEUZEN - Bij een frontale botsing op het sluizencomplex (Buitenhaven) in Terneuzen zijn gisterochtend om kwart voor elf drie mensen gewond geraakt.

Alle betrokkenen werden met nekletsel per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Twee personen hebben nekklachten, over de aard van de verwondingen van het derde slachtoffer is nog niets bekend.

Een 24-jarige automobilist uit Oostende verloor door nog onbekende oorzaak ter hoogte van de zeesluis de macht over het stuur. Hij ramde daardoor een tegemoetkomende taxi. In de taxi zaten een 49-jarige chauffeuse en een 24-jarige vrouw, beiden uit de gemeente Terneuzen. De twee voertuigen werden vernield. Het verkeer ondervond zo’n anderhalf uur hinder van het ongeluk.

De politie sloot het sluizencomplex volledig af, zodat hun collega’s, brandweerlieden en ambulancepersoneel hun werk ongestoord konden doen. Automobilisten werden tot kwart over twaalf omgeleid via de brug bij Sluiskil.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren