Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer bij brand in flatgebouw Terneuzen

Toegevoegd: 09-12-2007, 07.36 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft zondagochtend vroeg een flinke brand gewoed in een flatgebouw. Een 52-jarige man uit Terneuzen raakte daarbij gewond.

De brand ontstond rond 06.55 uur op de vierde verdieping van het complex aan het Oostelijk Bolwerk. Direct werden enkele blusvoertuigen en een hoogwerker van het brandweerkorps Terneuzen ingezet. Drie ambulances en een mobiel medisch team uit België gingen met spoed ter plaatse om medische hulp te verlenen.

Vanwege de fikse rookontwikkeling werd de vijfde verdieping van de flat ontruimd. Het ging om enkele tientallen personen. De bewoners werden ondergebracht in de recreatieruimte van een aangrenzend gebouw. De evacuatie verliep zonder problemen. Er brak geen paniek uit. Eén bewoner liep verwondingen op. Hij werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

De brand, die vermoedelijk ontstond in een bankstel, zorgde voor forse schade.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren