Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 175 km

Trouwen tijdens hulpverleningsevenement

Toegevoegd: 17-12-2007, 16.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Stellen krijgen deze zomer de mogelijkheid te trouwen tijdens het hulpverleningsevenement Rescue Vlissingen. Dat heeft de gemeente Vlissingen maandagmiddag bekend gemaakt.


Gedurende het evenement, dat op 08-08-2008 plaatsvind, kan er op het strand worden getrouwd. De stelletjes krijgen bovendien de mogelijkheid om vanuit een reddingsboot in het huwelijksbootje te stappen. Ook kan er getrouwd worden vanuit een brandweerwagen of ander hulpverleningsvoertuig. Om dit mogelijk te maken heeft het Vlissingse college het badstrand voor deze ene dag officieel aangewezen als trouwlocatie.

De gasten van de bruiloften worden ontvangen in een grote tent. Daar wordt ook de ceremonie voltrokken. De gemeente Vlissingen zorgt voor de formele en juridische kant van de huwelijksvoltrekking en voor de ambtenaar die het huwelijk voltrekt. De Stichting Rescue Vlissingen verzorgt de organisatie, locatie en het “bijzonder transport” waarmee het bruidspaar arriveert.

Het maken van trouwafspraken met de gemeente kan via deze link.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren