Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 54 km

Zes gewonden bij zwaar ongeluk Groede

Toegevoegd: 23-12-2007, 17.31 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong

GROEDE - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de Traverse in Groede zijn zaterdagavond rond 20.00 uur zes personen gewond geraakt.

Een 55-jarige automobilist uit de gemeente Sluis hield niet voldoende rechts zodat er een aanrijding ontstond met een hem tegemoetkomende 23-jarige bestuurder uit Breskens. De 55-jarige bestuurder en een van zijn inzittenden, een 23-jarige man uit Deventer, zijn met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Een andere inzittende van de 55-jarige man, een 52-jarige vrouw uit de gemeente Sluis is met een beenfractuur naar het ziekenhuis gebracht. De 23-jarige bestuurder had pijn op de borst en een bloedneus. Zijn inzittenden, een 20-jarige en een 23-jarige man uit Breskens, zijn met nekklachten en een pijnlijke elleboog naar het ziekenhuis vervoerd.

Beide auto's raakten door het ongeluk totaal vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren