Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist maar geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Kerken staan stil bij drama Arnemuiden

Toegevoegd: 25-12-2007, 10.27 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden wordt vandaag tijdens de kerkdiensten stilgestaan bij het drama dat zich gisteren heeft afgespeeld. De vier dochters van een restauranteigenaar kwamen maandag om het leven bij een brand in de Noordstraat.


Direct na de gebeurtenis betuigde de Middelburgse burgemeester Koos Schouwenaar ook al zijn medeleven. Hij sprak op het NOS Journaal over een 'trieste gebeurtenis'. Volgens hem zijn de ouders van de zusjes er 'ernstig' aan toe.

Vanochtend is in Arnemuiden ook een informatiebijeenkomst gehouden voor omwonenden. Daar kwamen ongeveer vijfenveertig mensen op af. Zij werden bijgepraat en kregen desgewenst steun van Slachtofferhulp.

Zie ook:
- Knuffels en bloemen bij afgebrand huis Arnemuiden
- Brandweer Arnemuiden krijgt steunbetuigingen na drama
- Vier meisjes omgekomen bij grote brand in Arnemuiden

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren