Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Onderzoek na ongeluk met gestolen auto

Toegevoegd: 30-12-2007, 21.31 uur
Door: Politie Zeeland

SAS VAN GENT - Omstreeks 04.36 uur vannacht kwam een melding bij de Zeeuwse politie binnen dat er een ongeluk was gebeurd op de Westkade in Sas van Gent.

Toen de agenten ter plaatse kwamen op de westkade bleek dat een op 25 december jl. gestolen Opel Kadett tegen een paal was gereden. De bestuurder was er vandoor. De auto is opgetakeld door een takelbedrijf en naar het politiebureau gebracht.

In de auto lagen diverse sporendragers (voorwerpen) waar de technische recherche mogelijk DNA-materiaal af kan halen. Om ongeveer 05.15 uur diezelfde nacht is een verdachte aangehouden die mogelijk wat te maken heeft met de diefstal van de auto en het ongeluk.

Deze man, een 30-jarige Terneuzenaar en een bekende van de politie, kon geen verklaring geven voor zijn aanwezigheid op de Westdam. Ook kon hij geen identiteitskaart tonen. Hij is opvergebracht naar het politiebureau. De agenten probeerden daar een verklaring van de verdachte af te nemen, maar hij wenste geen verklaring af te leggen.

De man is ingesloten in een politiecel in Torentijd. Net voor en tijdens de rit naar het politiebureau heeft de man gepoogd een agente te mishandelen, ook heeft hij de beide agenten die hem aanhielden bedreigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren