Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Oudejaarsdag begint met kleine brandjes

Toegevoegd: 31-12-2007, 09.34 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Oudejaarsdag is maandag begonnen met diverse, traditionele kleine brandjes.

Zondagavond woedden al containerbrandjes op de De Huijbertstraat in Zierikzee en de Eendracht in Hansweert. Ook in de nacht van zondag op maandag was het raak in Zierikzee. Even na 01.00 uur werd gemeld dat er een containerbrand woedde bij de Albert Heijn aan de Nobelstraat.

In de tussentijd ging op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen een bromfiets in vlammen op welke geparkeerd stond naast een voetbaldoeltje. De omgeving liep geen grote schade op. Rond 10.30 was het weer raak in Vlissingen. Toen woedde er brand in een afvalcontainer op het Van Nispenplein. Ook deze brand werd door de brandweer geblust.

Later op de dag moest de brandweer onder meer uitrukken voor enkele brandende autobanden op de Keetweg in Arnemuiden, containerbranden in Middelburg, Vlissingen en Krabbendijke en een brandend schuurtje in Middelburg.

Vermoedelijk zijn dit niet de enige brandjes waarvoor de brandweer vandaag wordt ingezet. Heeft u foto's brandweerinzetten rond de jaarwisseling? E-mail ze dan naar [email protected]. Vermeld wel duidelijk om welke inzet het gaat.

Een fijne en veilige jaarwisseling gewenst!

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren