Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist ramt lantaarnpaal op Kanaalweg Hansweert

Toegevoegd: 26-01-2005, 23.12 uur
Door: Politie Zeeland

HANSWEERT - Op de Kanaalweg in Hansweert reed een 21-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal dinsdag om 23.00 uur met zijn auto tegen een lantaarnpaal. 


Tijdens een snelheidscontrole reed hij met een, gecorrigeerde, snelheid van 138 km/h over de Kanaalweg, komende vanaf de Postweg in de richting van de Vlakebrug. De politie reed hem achterna maar hij wilde aan zijn staandehouding ontkomen en doofde de verlichting van zijn auto en verhoogde zijn snelheid.

Tussen de Vlakebrug en het sluizencomplex raakte hij in de links naast de rijbaan gelegen berm, slipte en raakte daarbij de lantaarnpaal. Behalve de bestuurder zat er in de auto nog een man uit dezelfde gemeente, maar hiervan zijn gegevens bekend.

Beiden konden ongedeerd uit de auto, die net als de lantaarnpaal, zwaar beschadigd raakte, komen.

Er was geen sprake van alcoholgebruik. Het rijbewijs van de automobilist werd in beslag genomen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750