Weerbericht:
Overwegend droog en enkele opklaringen
Verkeersinformatie:
Geen files

Koudekerke zonder bushokje op Dorpsplein

Toegevoegd: 31-12-2007, 21.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

mKOUDEKERKE - Koudekerke zal het voortaan zonder bushokje moeten doen op het Dorpsplein.

Na drie brandjes in het bushokje op de laatste dag van het jaar is besloten het bushokje weg te halen. Dit heeft de brandweer besloten in overleg met de gemeente.

Het bushokje is destijds opgeknapt door inwoners uit Koudekerke met hulp van de gemeente. Er is toe afgesproken dat het hokje er mag blijven staan als het goed onderhouden word.

Na de brandjes in het bushok, vermoedelijk gesticht door inwoners uit Koudekerke zelf, was het voor de brandweer een aanleiding om het hokje per direct te slopen om te voorkomen dat er nog meer brandjes in ontstaan.

Samen met de gemeente is het bushok afgebroken en afgevoerd. Het Dorpsplein in Koudekerke staat er nu een stuk leger bij...


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren