Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Honden ingezet bij massale knokpartij

Toegevoegd: 01-01-2008, 15.00 uur
Door: Omroep Zeeland & Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen nacht in Terneuzen honden ingezet om vechtende jongeren uit elkaar te halen. Een portier raakte bij de schermutseling gewond. Hij liep verwondingen op aan zijn gezicht. 

In een discotheek in de Nieuwstraat begon een groep bekenden van de politie met ruzie zoeken. Er moest assistentie ingeroepen worden van de korpsen uit Hulst en Sluis en van agenten met honden.

Zestien mensen werden aangehouden. Het gaat onder meer om een 20-jarige man uit Terneuzen, een 24 jarige vrouw uit Axel, een 24-jarige man uit Terneuzen, een 22-jarige man uit de gemeente Borsele en vijf Terneuzenaars in de leeftijd van 16- tot 25 jaar.

Burgemeester Jan Lonink denkt erover om de raddraaiers een binnenstads-verbod van een half tot een jaar op te leggen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren