Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Ruim honderd duizend euro voor drama

Toegevoegd: 02-01-2008, 13.28 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De inzamelingsactie voor de familie Lin in Arnemuiden heeft tot vanochtend 11.00 uur ruim 100.000 euro opgeleverd. Dat heeft de Wijkbeheergroep Arnemuiden bekend gemaakt.
 
Het totaalbedrag werd bijeengebracht door huis-aan-huiscollectes in Arnemuiden en Nieuw en Sint Joosland, een collecte in de kerken van Arnemuiden, de inzamelingsactue van de Ondernemingsvere-niging Arnemuiden en de stortingen op een speciale girorekening.
 
Een financieel adviseur van de Wijkbeheergroep gaat  samen met adviseurs van de gemeente Middelburg en de heer en mevrouw Lin een plan opstellen voor de besteding van het geld. Het uitgangspunt zal hierbij volgens de Wijkbeheergroep zijn dat het totaalbedrag voor honderd procent ten goede komt aan de familie en dat het maximale rendement uit de opbrengst wordt gehaald.
 
Het is overigens nog niet bekend hoeveel geld de Landelijke Federatie van Chinese Organisaties heeft opgehaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren