Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Schade brand T'neuzen goed zichtbaar

Toegevoegd: 02-01-2008, 14.02 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De schade die de uitslaande brand aan het Beethovenhof in Terneuzen dinsdagochtend veroorzaakte is goed zichtbaar bij daglicht: het dak is grotendeels verwoest, ramen zijn zwartgeblakerd en ruiten gebartsen.

De brand zelf brak gisteren rond 07.40 uur uit. Toen de brandweer arriveerde was al sprake van een forse uitslaande brand. Het pand was niet meer te redden. De bewoners konden zich gelukkig op tijd in veiligheid brengen. De brand eiste echter wel het leven van een hond.

Rond 13.20 uur laaide het vuur weer op en werd de Terneuzense brandweer opnieuw ingezet om te blussen (foto's). Het pand toonde toen een troosteloze aanblik.

Zie ook: Uitslaande brand Terneuzen legt woning in de as


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren