Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilisten rijden op betonnen sokkels

Toegevoegd: 05-01-2008, 10.28 uur
Door: Politie Zeeland

SAS VAN GENT - Op het Bolwerk in Sas van Gent reden vrijdag omstreeks 18.30 uur twee automobilisten over de betonnen sokkels van een wegversmalling.

In het Bolwerk is een wegversmalling aangebracht van betonnen sokkels die normaal gesproken voorzien zijn van een blauw / grijs markeringsbord. Hier was het markeringsbord verdwenen. Een 44-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen zag door de duisternis en het ontbreken van het bord de sokkels niet en reed er met de rechterwielen van de auto overheen.

Ook een 56-jarige bestuurder uit Hulst reed over de sokkels. Beide auto's raakten aan de velgen en de banden beschadigd. Hoe het markeringsbord is verdwenen is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren