Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto met inzittende te water bij brug Sluiskil

Toegevoegd: 05-01-2008, 13.02 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij de Brug Sluiskil nabij de Middenweg (N61) in Terneuzen is zaterdagmiddag een auto te water geraakt. De 38-jarige bestuurder kon door de hulp van een omstander veilig op de kant komen.

Het ongeluk gebeurde rond 12.45. De brandweer rukte met een tankautospuit, een duikwagen, een haakarmvoertuig, een boot en een hoogwerker uit om hulp te verlenen. Direct na de eerste melding werden ook twee ambulances met spoed ter plekke gestuurd.

De man kon zelf uit het voertuig klimmen en werd met de hulp van een 58-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen, die alles zag gebeuren, uit het water gehaald. De 58-jarige heeft daarna de onfortuinlijke automobilist naar huis gebracht. Daar heeft hij 112 gebeld om te melden dat hij inmiddels ongedeerd weer thuis was.  De auto is vervolgens met een grote kraan uit het kanaal gehaald.

Het ongeluk gebeurde nadat de remdruk van het voertuig was weggevallen. De auto was hierdoor tegen een troitoirband gereden en vervolgens de berm in geschoten richting het water.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750