Weerbericht:
In de ochtend enkele buien. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Geldbedrag buit bij overval Sas van Gent

Toegevoegd: 06-01-2008, 18.24 uur
Door: Politie Zeeland

SAS VAN GENT - Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een overval die zondagochtend tussen 07.40 uur en 07.50 uur plaatsvond in de Vlaanderenhal aan het Vlaanderenplein in Sas van Gent.

Tussen genoemde tijdstippen hebben twee gemaskerde mannen, onder bedreiging, de beheerder van de Vlaanderenhal een onbekend geldbedrag afhandig gemaakt. Het is nog onbekend hoe de mannen het pand binnen zijn gekomen en hebben verlaten.

De politie is dan ook op zoek naar getuigen die rond het tijdstip van de overval iets in de omgeving van de Vlaanderenhal hebben gezien, zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.
Van de daders is een summier signalement bekend: Dader 1 - man van ongeveer 1.70 meter lang - slank postuur - droeg een pet of muts - voor zijn gezicht had hij een donkerkleurige doek

Dader 2 - man van ongeveer 1.80 meter lang - normaal postuur (iets breder als dader 1) - ook hij droeg een pet of muts en had voor zijn gezicht een donkerkleurige doek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren