Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw onderkoeld na ongeluk IJzendijke

Toegevoegd: 07-01-2008, 00.57 uur
Door: Politie Zeeland

IJZENDIJKE - In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.35 uur vond er op de Isabellaweg in IJzendijke een eenzijdig ongeval plaats.

Een 24-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed over de Isabellaweg komende uit de richting van Philippine. Door onbekende oorzaak raakte ze in de rechterberm, raakte hierbij een verkeersbord, corrigeerde en kwam in de linkerberm terecht.

Hier sloeg de auto over de kop en kwam op het dak in een sloot tot stilstand. De bestuurster is met lichte verwondingen en onderkoelingsverschijnselen voor onderzoek per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.

Haar bijrijdster, een 23-jarige vrouw uit de gemeente Sluis, is door ambulancepersoneel onderzocht. Zij hoeft niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren