Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie pakt overlast Stromenwijk aan

Toegevoegd: 07-01-2008, 17.25 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Politie Zeeland gaat naar aanleiding van klachten van bewoners uit de Stromenwijk in Middelburg de overlast in deze wijk aanpakken.

De klachten kwamen naar voren tijdens een bewonersbijeenkomst waarbij diverse instanties, waaronder de gemeente, aanwezig waren en variëren van parkeeroverlast van auto's, graffiti, drugsoverlast, geluidsoverlast, op straat gebruik van alcohol door jongeren en hard rijden met auto's en bromfietsen.

Iedere instantie zal een deel van de problematiek aanpakken. De politie treft een aantal maatregelen waaronder gerichte verkeerscontroles en extra surveillances in de wijk op verschillende dagen en tijdstippen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren