Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Hennepkwekerij woning Terneuzen

Toegevoegd: 08-01-2008, 15.36 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In een woning aan de Vondelstraat in Terneuzen heeft de politie dinsdagochtend een professionele hennepkwekerij ontmanteld.

In het koophuis was onder meer een luchtfilter geplaatst, zodat de hennepgeur werd weggefilterd. In het fabriekje is hennep gekweekt en bewerkt, zodat het direct klaar was voor de verkoop. Volgens de politie zijn in de woning bijna vierhonderd hennepplantjes en professionele apparatuur gevonden.

Nadat de woning was gecontroleerd door een medewerker van Delta is het pand door agenten en medewerkers van de gemeente leeggehaald. De politie heeft inmiddels de eigenaar, een man woonachtig in België, opgespoord.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren