Weerbericht:
Af en toe zon en meest droog, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Container met paardenmest valt van truck

Toegevoegd: 08-01-2008, 16.38 uur
Door: Politie Zeeland

BRUINISSE - Op de N59 is dinsdagmorgen rond 06.30 uur een container, geladen met paardenmest, van een aanhanger gevallen.

Een vrachtwagen met aanhanger met daarop twee containers geladen met paardenmest raakte met de rechterwielen van de aanhanger in de berm. De chauffeur, een 28-jarige Belg, stuurde vervolgens de vrachtwagen naar links waardoor de aanhanger ging slingeren en op zijn kant belandde.

De container die op de aanhangwagen was bevestigd, raakte los en kwam aan de linkerzijde van de weg in de berm tot stilstand. De paardenmest kwam gedeeltelijk in de berm en op het wegdek terecht. De vrachtwagen is met de gekantelde aanhanger ongeveer 100 meter over het wegdek geschoven.

De chauffeur kwam met de schrik vrij. Tijdens de bergingswerkzaamheden werd het verkeer omgeleid. Dit heeft ongeveer 5 uur geduurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren