Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Mishandeling in Kloetinge, verdachte aangehouden

Toegevoegd: 27-01-2005, 19.47 uur
Door: Politie Zeeland

KLOETINGE - Omstreeks 21.00 uur op dinsdagavond, fietste een 18-jarige jongen uit de gemeente Goes over de Koningin Wilhelminastraat in Kloetinge.

Hij hoorde een vrouw om hulp roepen en zag toen dat er door een man aan de bestuurster van een personenauto getrokken werd, kennelijk om haar uit de auto te krijgen. De jongen is naar de overkant van de Patijnweg gerend en heeft, om enige hulp te verlenen aan de vrouw, de man tegen zijn been geschopt.

Hierna keerde de man zich echter tegen hem en gaf de jongen diverse vuistslagen in zijn gezicht. Tengevolge hiervan kwam de jongen ten val en toen hij op de grond lag heeft de man hem nogmaals vuistslagen in het gezicht gegeven. De man, naar later bleek een 32-jarige inwoner van de gemeente Reimerswaal, is aangehouden door de politie en ingesloten in het huis van bewaring.

Hij is woensdag, na verhoor, weer op vrije voeten gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De 18-jarige Goesenaar heeft zich onder behandeling gesteld van een arts en hij heeft aan de vechtpartij letsel aan zijn oog en lip overgehouden. Tijdens het verhoor van de man bleek dat de aanleiding voor het voorval lag in de relatiesfeer. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren