Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw van weg gedrukt in Krabbendijke

Toegevoegd: 09-01-2008, 23.11 uur
Door: Politie Zeeland

KRABBENDIJKE - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een incident wat plaatsvond dinsdagavond op de Meiboom in Krabbendijke.

Daar zou omstreeks 22.30 uur een 22-jarige fietsster uit de gemeente Reimerswaal door een 26-jarige automobilist uit Bergen op Zoom (een bekende van haar), van de weg gedrukt zijn. De vrouw belandde in de berm, maar bleef ongedeerd. Nadat de man uit zijn auto was gestapt, pakte hij de vrouw vast.

Toen een andere automobilist naderde wist de vrouw deze te stoppen, waarna zij weg kon fietsen. De 26-jarige man is dezelfde avond door de politie van Midden- en West-Brabant in zijn woonplaats aangehouden. Hij is overgebracht naar Torentijd en in verzekering gesteld.

De oorzaak van dit incident ligt in de relationele sfeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren