Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Scheurtje in enkel na ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 10-01-2008, 19.56 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Op de kruising Bloemenlaan / President Rooseveltlaan in Vlissingen vond donderdag om 17.00 uur een aanrijding plaats.

Een 17-jarige Vlissingse bromfietser reed vanuit de Bloemenlaan de President Rooseveltlaan op in de richting van de Hercules Segherslaan. Bij het fietspad voor het verkeer komende van rechts stond een bedrijfsbusje te wachten, naar later bleek voor een 57-jarige Vlissinger die op zijn scootmobiel aan kwam rijden.

De bromfietser en de 57-jarige zagen elkaar niet waardoor een aanrijding ontstond. Beiden kwamen ten val waarbij de 57-jarige letsel opliep aan zijn been. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, daar werd een scheurtje in zijn enkel geconstateerd. De scootmobiel raakte beschadigd.

Een van de voertuigen botste door de aanrijding tegen een wachtende personenauto, deze auto raakte eveneens beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren