Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Slaapkamer woning volledig uitgebrand

Toegevoegd: 11-01-2008, 22.34 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Een slaapkamer van een woning aan de Cort v.d. Lindenstraat in de wijk Goese Polder is vrijdagavond grotendeels uitgebrand.

De Goese brandweer werd omstreeks half acht gealarmeerd. Men wist het vuur met behulp van twee stralen hoge druk snel onder controle te krijgen. Een uitslaande brand kon worden voorkomen, ook al had de brand zich al zodanig ontwikkeld dat het stadium van een uitslaande brand erg dichtbij was gekomen.

De hitte op de 1e verdieping van de woning is groot geweest. De schade in de woning is aanzienlijk. Eén slaapkamer brandde uit, de rest van de 1e verdieping en de zolder heeft zware rook- en roetschade opgelopen. Het pand is voorlopig onbewoonbaar.

Persoonlijke ongelukken hebben zich bij de brand niet voorgedaan. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren