Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Slachtoffer weet ongevalslocatie niet meer

Toegevoegd: 11-01-2008, 22.10 uur
Door: Politie Zeeland

BIETVLIET - De meldkamer van politie Zeeland kreeg vanmorgen om 05.08 uur een melding binnen dat er ergens in de buurt van Hoek / Biervliet een auto in de sloot was gereden en dat de bestuurder in een woning zat in Hoek.

Ter plaatse gekomen bleek dat de bestuurder, een 26-jarige Vlissinger, in de woning zat en snijwonden had aan zijn arm en hoofd. Hij verklaarde dat hij met zijn auto in de slip was gekomen en dat hij toen in de sloot was gereden. Maar waar ……..dat wist hij niet meer.

Hij was uit de auto gekropen en was gaan lopen tot hij door zijn vriendin hem ophaalde. Ambulancepersoneel heeft hem in de woning behandeld en hem overgebracht naar het ziekenhuis. Vervolgens is de politie op zoek gegaan naar de auto. Deze troffen ze aan in de sloot van de Braakmanweg te Biervliet.

In het ziekenhuis is van de bestuurder een bloedproef afgenomen omdat een blaastest aangaf dat hij onder invloed verkeerde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren