Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigenoproep na mishandeling in Zierikzee

Toegevoegd: 11-01-2008, 16.21 uur
Door: Politie Zeeland

ZIERIKZEE - Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een mishandeling die donderdagavond tussen 19.25 uur en 19.34 uur plaatsvond aan de Grevelingenstraat in Zierikzee.

Een 44-jarige automobilist uit Schouwen-Duiveland reed rond 19.20 uur over de Grevelingenstraat en wilde in een parkeervak aldaar parkeren. Naar aanleiding van een verkeerssituatie sprak hij de bijrijder van een andere auto aan. Hierop werd hij door deze man in het gezicht gestompt waardoor de 44-jarige man op de grond viel.

Na de mishandeling reden de onbekende man en de vrouw die de auto bestuurde weg (in welke richting is onbekend). De man hield aan de mishandeling verwondingen in het gezicht en kneuzingen en schaafwonden op het lichaam over.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren