Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij beknelling op N62

Toegevoegd: 14-01-2008, 10.59 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Bij een ernstige aanrijding op de Sloeweg (N62) tussen 's-Heerenhoek en Heinkenszand is maandagochtend de bestuurder van een personenauto zwaargewond geraakt.

De automobilist reed rond 08.30 uur door nog onbekende oorzaak in de berm. Het voertuig raakte vervolgens in een slip en kwam ter hoogte van een parkeerplaats schuin op de weg terecht. Een tegemoetkomende vrachtwagen ramde de auto vervolgens.

Het slachtoffer moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. Hij is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het personeel van de traumahelikopter uit Rotterdam verleende assistentie bij het stabiliseren van het slachtoffer.

De aanrijding zorgde voor een flinke file. Het verkeer werd lange tijd omgeleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren