Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Harde windvlaag rukt dakkapel van woning

Toegevoegd: 16-01-2008, 00.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Een harde windvlaag heeft dinsdagavond een gezamenlijke dakkapel van een rijtjeswoning aan de Oude Havenstraat in Arnemuiden gerukt.

Het bovenste gedeelte van de dakkapel liet even na 23.00 uur los. Het waaide over de woningen heen en vloog vervolgens tegen een achterliggende woning. Het raakte de muur en kwam vervolgens in de voortuin van het huis terecht. Een ruit liep hierbij dusdanige schade op dat deze vervangen moest worden.

Gelukkig liep er niemand in de straat toen de dakkapel losliet. Er raakte niemand gewond. De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg werd ingezet om te controleren of er geen verder gevaar bestond voor de bewoners en de omgeving van de panden. Met een ladderwagen is het dak van bovenaf geïnspecteerd. Voor de zekerheid werden enkele dakpannen verwijderd.

Een ruitenzetter en een aannemingsbedrijf zijn aan de slag gegaan om de verdere schade af te handelen. De schade loopt vermoedelijk in de duizenden euro's.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren